Hvordan du hæver din energiNår du ikke kan se, mærke eller fokusere på noget positivt, så forsøg IKKE at forcer dig til at ville tænke positivt. Det vil i de fleste tilfælde alligevel ikke lykkes dig og det kan endda give bagslag med næring til en stærkere følelse af skam, forkerthed, uduelighed, tristhed, magtesløshed, fortvivlelse, håbløshed, eller vrede og forbitrelse.


Forsøg i stedet at finde et sted i din krop, hvor du mærker en rar, ok eller neutral energi. Det kan være hvor som helst i din krop, hals, fødder, hænder, hjerte, isse, pande, mave, albuer..


Derefter retter du din opmærksomhed mod det sted i nogle minutter eller indtil du kan mærke, at du har flytter din opmærksomhed hen til kropsdele, altså at du ikke blot tænker på den, men virkelig er tilstede der med din vågne bevidsthed.


Forsøg derefter om du kan trække den ok/rare/neutrale fornemmelse ud til at fylde i hele din krop, lade den ligesom spredes sig ud, så langt som du kan.


Lav meditationen flere gange dagligt.


Når du ikke kan finde noget positivt, er det ikke fordi, det ikke er der, men fordi du i din energi er frekvensmæssigt for langt fra det.


Når du har bevæget dig hen mod et mere neutralt sted, så er du nærmer det positive. Men vent med at ville tænke positivt, til du stabilt kan bringe dig selv i en ok/rar/neutral tilstand.


Hæv dit energibevidste et trin ad gangen og forsøg ikke at forcer dig og din energi til store spring.


Der er ofte ikke muligt for os og derfor også ofte derfor vi kommer til at hænge fast i en tilstand, som det ikke er rart at være i. Vi forsøger at komme væk fra den med al for store skridt.


Altså en etage ad gangen er det der virker, små bitte skridt hen i mod en mere let energi, med kropslige og følelsesmæssige tilstande, der opleves som rare eller positive.


I vrede er der mere energi end i alle de tilstande, som er nævnt i cirklen på billedet her under. Så hvis du er stemningsmæssigt sted, der er præget følelser der opgivende, triste, eller man er ramt af skam og skyld, ja så er en vrede, der dukker op faktisk ‘godt’ nyt, det betyder nemlig, at du er på vej op ad energirtappen.


Når du kan blive i oplevelsen af vrede uden at dømme den forkert, så er du et sted, hvorfra du lettere vil kunne komme ind i mere neutrale og mere positive følelser, end du kan fra de tungere tilstande.


Jeg vil skrive et opslag en anden dag om energielevatoren og hvordan du med bevidsthed om den, bedre kan hjælpe dig selv med at hæve humør og energiniveau.​

.