LivsvejeDet er lige nu, der er ekstra stor mulighed for at opdage mønstrene i dit liv og for at tage de første små og store skridt hen imod det, som du skal, eller som du vil, med at være her.


Der er høj energi for alt og alle og store forandringer sker i verden. Men lige lige nu er det især tydeligt at se, hvordan kærligheden, og de vigtige tilknytninger til nære mennesker, påvirker, åbner, udfordret, forstyrrer, synliggør og inviterer til, at vi får øje på og til, at vi begynder at gå ad netop den vej, som er vores vej.

Det springer virkelig i øjnene at det er helt oppe i lyset, så synligt og mærkbart, for rigtig mange mennesker lige nu. Vi står med en situation, hvor der sker så utroligt meget omkring os og med verdens samfund både politisk samfundsmæssigt, utryghed, forandring, destabilisering : skeletter der rasler ud af skabene omkring redelighed politisk og økonomisk - corona der binder hele kloden sammen i en synlig ny global nærhed- raceproblematikker, polarisering og spændinger mellem mennesker, som har været latente og uløste i århundrede er helt fremme, klimaforandringerne er ikke til at overse og så står vi med alle disse scenarier, der kommer ind via medierne til os og forsøger at forholde os til dem, imens vi personligt oplever os mere konfronteret med temaet kærlighed, tilknytning, hjerte versus vores personlige grænser og i forhold til meningen med det hele og vores livsvej og det lang mere, end vi har gjort i årevis. Der er rigeligt at rumme, processe og forholde sig til og kommer der en anelse mere angst end der plejer, så er det altså ikke så mærkeligt. Alting er oppe at vende. Angst er en almindelig følgesvend til personlig udvikling og en naturlig reaktion på at være konfrontere med ting og indsigter på både den kollektive og den personlige grænse.