Lysbad og SelvhealingAngst, sorg, smerte, traumer, PTSD eller blot livets genvordigheder..


Husk at selvhealing med et dagligt lysbad.


Har man det følelsesmæssigt eller psykisk dårligt, kan det være svært at holde eller finde en kontakt med kærlige følelser rettet mod en selv.


Ofte er den sårede selvkærlighed en stor del af problemet.


Det bliver en kamp at forsøge at holde af sig selv eller det bliver en kamp at prøve at optimere sig selv til en god nok version som forestillingen om at være elsk-værdig kræver for at opretholdes.


Selvhealing er en grundlæggende måde at komme omkring disse endeløse sløjfer af forskellige systemer, som kører i sindet i forsøgt på at føle sig ‘værd at elske’.


En simpelt metode virker uden at vi behøver direkte at ‘provokere’ kærlighedsspørgsmålet.


På et højere spirituelt niveau er lys og kærlighed et. Det er derfor et dagligt ‘lysbad’ med tiden kan nå ind og berører også nogle af de dybeste knuder af ukærlighed og forladthed.


Det kræver så (blot) at man rent faktisk gør det og hver dag. Men selv denne mindste lille selvkærlige gestus kan være svær at holde fast i som en rutine.


Man kan indføre det som et fast indlagt ritual i morgen og aften ‘programmet’, så man ikke dagligt skal argumenter med sig selv, om hvorvidt det er en god ide. Især i perioder, hvor det strammer til med smerten og angsten bliver det ofet svært.


Morgen og aften programmer har det med for de fleste mennesker at være ret meget de samme hver dag. Man står op, tøffer ud i køkkenet, sætter vand over.. der kan man sætte sig på nærmeste stol eller lige bagefter, når teen eller kaffen eller et glas med vand står foran en. Man kan vænne sig til lige at sidde lidt og hvile fodsålerne mod gulvet, mærke på hvordan gulvet føles mod fødderne.


Det er at rette opmærksomheden mod den jordforbindelse som der er så vigtigt at opretholde, især der, i perioder hvor det er svært og vi har det ed at tabe den.


Derefter kan man forestille sig et punkt over hovedet. Punkter skal mærkes eller kontaktes over det chakrapunkt, som jeg kalder essens. Det befinder sig 20-40 cm over hovedet. Det sted der her skal kontaktes er uden for for vores personlige energetiske felt. Altså et sted ca en meter over hovedet forestiller du dig en stor sol eller et kraftig hvidgyldent lys.


Sid lidt og kontakt fornemmelsen af lyset over dit hoved og begynd så at trækkr i lyset, eller snarere at lade det strømme nedad i en søjle ned gennem essenspunktet 20-40 cm over dit hoved.


Fra essenspunktet lader du ligesom lyset falde som en strøm, der breder sig ud rundt om dig og omslutter dig, præcis som stod du i et brusebad af lys.


Det er vigtigt at lyset omslutter din krop og ikke får lov til at løbe gennem dit kronechakra og ned gennem din centralkanal. Altså virkelig vigtigt!! For at trække lys ned gennem hele systemet i gennem den centrale kanal,det er en heftig energetisk øvelse, der kan forbrænde og skævvride dit energetiske og psykiske system.


Altså lyset skal omslutte dig og strømme ned i jorden rundt om dig, ikke igennem dig. Lyset skal føles blødt blidt og behageligt, det må gerne opleves som kærligt, men det er ikke sikkert, at den oplevelse kan aktiveres lige med det første.


Senere hen kan det begynde at åbne sig, at det opleves som at bade i en kærlighedsstrøm, der ikke er bundet til relation, præstation, men simpelthen er den kærlighed, som er grundlæggende en del af verden, altid tilstedeværende for alt og alle...


Lad være at prøve at fremkalde den oplevelse, den kan komme og skal have lov til at lade sig erfare uden, at man gør forsøg på at fremkalde den, eller har en vilje efter at opnå den.


Gentag lysbadet tre gange. Gentag lysbadet morgen og aften. Med tiden vil du kunne opleve, at du kan aktiver lysbadet i alle situationer og at det kan hjælpe dig til at være med situationer og følelser, der truer med at overvældende dig.


.