ModstandsdygtighedVi kan ofte klare så meget mere, end vi tror, ikke fordi vi skal og ikke fordi det er noget, vi bryder os om, men fordi vi nogen gange er i perioder, hvor tilværelsen udfordrer os på vores evne til at opdage, at vi kan.


Ind i mellem er den modstand vi møder til at bryde igennem og andre gange må man bevæge sig som vand og blot flyde uden om. Vigtigt er det at vide, at den styrke vi tager uden på os, som en rustning, for at føle os beskyttede og for at fremstå stærke, at den styrke nogengange kan blive den, der vælter os, hvis det for alvor går løs med livsudfordrende omstændigheder.


Den rustning, som vi nok alle mere eller mindre kender til, som benytter os af, når vi bliver bange og når vi bliver utrygge, den rustning kan det komme til at vise sig at blive en god ide at begynde arbejdet hen imod at få lagt fra sig. Rustningen kan blive til det fængsel, der låser og blokerer for den mere dybereliggende og mere sande personlige styrke. Virkelig styrke ligge i at kunne bevæge sig med vågenhed, med nærvær og med en levende energi i forhold til det, der møder en, i forhold til de forandringer og de udfordringer der kan komme både udefra og indefra, både uforudset eller som forventet.


Terapi og selvudvikling er ikke blot redskaber til at løse problemerne, når de er nået et niveau, hvor de er ved at overvælde en. Terapi og selvudvikling er også en mulig vej at vælge hen mod en mere vågen, nærværende og fleksibel måde at være tilstede i og med sig selv, i det som sker både i, med og omkring en. I et terapi- og selvudviklingforløb hos mig, kommer din evne til at se klart og direkte på det der er, og din evne til at rumme og processe det du ser og mærker, i fokus. Der arbejdes med indsigt, energi, chakraer, meditation, nærvær, klarhed og hjertets åbning, som et underlæggende spirituelt perspektiv. ❤️


.