NaturkraftJeg drømte denne drøm lige efter nytårsaften i år 2020.


Det var en blandt de noget mere profetiske drømme, selvom på et meget arketypisk niveau.


Vi må så se hvad hende kvinden i drømmen kan stille op i os mennesker, når hun for alvor tager fat, eller om vi endnu engang forpasser chancen for at få hende med i helheden og igen tænder bål for at skaffe os af med hende ud fra den forestilling, at vi kan slippe for at være en del af naturen ...


“Jeg drømmer, at jeg kommer til en rund plads som ligger centralt på et sted, hvor der foregår en art laboratorieforskning, der er fuld af reagensglas i de mange laboratorierne, men det står ikke klart, hvad der er i de mange reagensglas, hvad man forsker i, eller hvad man prøver at finde frem til.


På den runde plads, som ligger lidt fordybet i forhold til terrænet, er der fire åbninger og udgange som er placeret diagonalt over for hinanden og på selve pladsens underlag er der optegner cirkler i forskellige farver, der lapper ind over hinanden, det ligner tandhjul eller en art astrologiske optegnelser.


Pludselig kommer der en vildt udseende kvinde farende ind på pladsen, hendes hår hud og tøj har samme gyldenbrune farve, håret står stort vildt og tjavset om hendes hoved, tøjet er laset, huden er senet, blank og rynket. Hun ligner en form for shamanistisk kvinde.


Hun flyver rundt på pladsen med flagrende tøj og vildt hår, det er en slags dans og alligevel ikke.


Hun skaber en vild regn af energiske strømninger, som bølger hen over os, som står på pladsen.


Hun og bevægelserne bevæger sig så hurtigt, at man næste ikke kan følge hverken hende, hendes bevægelser eller energistrømningerne med øjnene. Det er meningen at hun skal tage over fra nu af..”Fotoet i opslaget har jeg lånt fra hjemmesiden for “naturkraft” (ironisk nok), som er et turist- og underholdnings center med aktiviteter, hvor man kan eksperimentere med naturens kræfter, - på behørig afstand af de virkelige af slagsen, vel at mærke


Corona, klima, vejrsituationer, mm - naturen viser sandelig tænder i denne tid og fortsætter nok med det også i kommende tider.


.