BEVIDSTHEDENS SKÅL OG MEDITATIONMeditation kan fungere som et sindets laboratorium.


I din meditation kan du nærme dig, åbne op for, undersøge og lade rulle gennem krop, sind og sjæl uden det i først omgang får konsekvenser i den konkrete virkelighed.


Det er derfor meditation er så effektiv at medinddrage i arbejdet med at møde sorg, såret tillid, ensomhed, smerte, angst, skam, forbudt glæde, kærlighedsåbning, seksuelle rørelser, åbenhed, tillid og alt det meget mere, som kan være skadet, lukket ned, vist bort og fortrængt efter svære og traumatiske oplevelser tidligere i ens liv.


I meditation skaber man en form for skål, hvori man placerer den emotionelle og følelsesmæssige rørelse og så er meditationen blot at sidde roligt med et åbent vidne og observere hvordan rørelsen ruller gennem kroppen. Det kræver øvelses, og helst en daglig praksis, at få etableret den bevidsthedsmæssige skål i krop og sind, som vi kan rumme os selv med.


Det er indsatsen værd at sætte tiden af, for på den lange bane, og vi er på den lange bane, når der er komplekse traumatiske og utryghedsskabende erfaringer af svigt og chok i bagagen, er den denne bevidsthedens skål, som er grundlæggende for, at vi kan føres, og føres os selv, frem til en healende og åbnende nyorientering.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed malesuada faucibus ex nec ultricies. Donec mattis egestas nisi non pretium. Suspendisse nec eros ut erat facilisis maximus. In congue et leo in varius. Vestibulum sit amet felis ornare, commodo orci ut, feugiat lorem.