Rodchakra og jordforbindelseTil aktivering af fodsålerne, liv og varme i fødderne, brug en tennisbold eller en massagerulle, en massagebold stikker for meget under fødderne efter min smag, og rul den under hele fodsålen også op på siderne af foden, hælen og træerne.


Det er en bindevævsmassage, som løsner bindevævet op gennem hele kroppen, gør det mere smidig og fjerne problemer, som kan opstå pga af sammentrækning af eller blokering i bindevævet, hvilket typisk sker ved overbelastning, både fysisk og psykisk, ved chok og ved traumatiske erfaringer.


At vække liv i fødderne og at kunne mærke deres kontakt med underlaget er en helt grundlæggende resurse, som vi må og skal omkring at arbejde med uanset udgangspunktet og hvad vi vil og drømmer om med vores udviklingsproces.


Når der er god fysisk kontakt, så kan den energetiske strømning mellem jordens energi og vores begynde at strømme og vi kan få tag om det konkrete arbejde med at afbalancere vores rodchakra og etablere en nogenlunde sund og god jordforbindelse.


Få et solidt ståsted og en solid forankring i den konkrete virkelighed.


-