SynkrociteterSynkroniciteter og når drømmesymboler begynder at optræde i realtid.

Hvad mon det betyder, når jeg nu bliver nød til at ligge med hovedpine og kvalme og kold klud på hovedet lige præcis det sted, hvor det ene af to gevirer ville have siddet, hvis jeg nu havde været en hjort, fordi jeg lige har fået et gevir i hovedet, som faldt ned og ramte netop netop der?


“AV” - Åh nej altså


Når nu jeg har en shamanistisk vinkel på en hel del forhold her i livet, uden at jeg ligefrem anser mig som shaman, eller i al fald som en moderne udgave uden al for mange ånder rendende rundt


Den slags meningsfulde tilfældigheder anser jeg så til gengæld bestemt ikke som tilfældige, men arbejder neden akkurat som hvis jeg havde det havde været en drøm. Så når tingene ligefrem bryder fra drømmetid og ind i realtid og det er så markant, så vil jeg altid overveje at opfatte det som en påpegning og som af at der her viftes med lidt af en vognstang.


Gevirer er i drømme- og chakraarbejde et typisk symbol fra pienal og kronchakra, så der er måske noget jeg skal videre med og hvor jeg måske er sneget mig uden om i måske lidt for lang tid.


Arbejder med pienal er jeg bekendt med, hvordan det opleves når telepatiske og klarsynsevner åbner, den slags sker oftes gradvist og er ikke en enten eller åbning.


Når kronchakret for alvor aktiveres vil det næsten altid aktiver de eksistentielle lag; liv og død og den personlige spirituelle eksistens og spørgsmål om, hvad der egentlig ligger i det, og ligger bag de/ vores forskellige tilstandsformer, kommer i spil.


Hmm... tænker jeg skal på vej videre og min personlige erfaring er, at spirituel udvikling og vækst er al andet end lyserød, når det først går løs.

.